Our offer

How it works

The audience determines the subject and action – we improvise and sing!
It’s as simple as that.
And we’re flexible. Till exempel kan vi:

  • Dyka upp till fördrinken och bjuda på ett kort smakprov (utklädda till serveringspersonal om så önskas); till huvudrätten/efterrätten gör vi sedan ett framträdande på 15-20 minuter med improviserade arior och operascener inspirerade av Er verklighet. Vi har spelat i väldigt olika lokaler, alltifrån intima middagssalonger till biosalonger och Blå Hallen.
  • På konferenser kan vi göra flera korta inhopp under dagen, intervjua föreläsare om deras ämne och sedan skapa underhållande operascener och arior som speglar ämnet för föreläsningen. Vi jobbar ofta i nära samarbete med konferenciern/moderatorn och om man så önskar kan vi också ta hand om denna roll själva och ta ansvar för hela konferens/seminariedagen.
  • Vid avtackning av avgående medarbetare, chefer etc brukar vi intervjua den person som är på väg att lämna företaget och sedan framföra en exklusiv och helt improviserad operaaria till henom – mycket uppskattat!
gruppbild Operaimprovisatörerna

Members

Mette af Klint, sopran/producent Mette är utbildad vid Operahögskolan i Stockholm, kammarmusikerlinjen vid Mälardalens högskola, Operastudio 67 samt Balettakademiens yrkesskola. Hon har sjungit solistroller på bl.a. GöteborgsOperan, Drottningholms slottsteater, Folkoperan, …

This is what it looks and sounds like!

Some facts about the Operaimprovisatörerna
368
Spelade föreställningar
93 %
Nöjd publik
8
Antal falsksjungningar

News